resident dj's

Zupa

Categorie: Resident

Residency: Hoogste Tijd

Informatie:

Deejay Zupa zag het levenslicht op 15 juli 1975, achter het ijzeren gordijn in Polen. Toen het Goede Doel net het nummer 'Belgie' uitbracht kon hij dat land niet vinden en kwam uiteindelijk in het koude maar o zo gezellige Nederland terecht. Vlakbij Arnhem kwam hij een kabouter tegen die hem de weg wees naar een land genaamd 'Brabantia'. “Daar waar het licht schijnt moet je wezen”, zei de kabouter.
Op zijn brommobiel waagde hij de oversteek naar het gemoedelijke dorpje 'Eynthoven'. Moe van de reis stapte hij een herberg binnen, want hij verging van de dorst! Na vijf wodka-cola's merkte hij op dat het er wel heel erg stil en ongezellig was: daar moest hij toch iets aan doen. Hij pakte zijn 'bakelieten schijven' en maakte er maar gelijk een feestje van! Vijf jaar later doet hij dat nog steeds bij cafe Hoogste Tijd. Men komt van heinde en ver en zelfs in Belgie heeft men van hem gehoord.
Deejay Zupa heeft sindsdien op vele plekken zoals cafe d'Anvers (Antwerpen), de Rechter (Eindhoven) en de Storm (Utrecht) gedraaid. Hij verzorgt bij cafe Hoogste Tijd wekelijks elke vrijdag samen met deejay Caz de waanzinnige avond 'Fuel'. Op de 'Club Soda' avonden nodigt hij vele bekende maar ook minder bekende (maar net zo goeie) schijvenwerpers uit om een lekkere eclectische mix van de heetste aria's ten gehore te brengen!

Played at:

Studio K (Amsterdam)
Effenaar (Eindhoven)
Hoogste Tijd (Eindhoven)
Plan 2 (Eindhoven)
De Rechter (Eindhoven)
Club Rembrandt (Eindhoven)
FFFS / Mathilde (Eindhoven)
11 (Amsterdam)
Cafe d'Anvers (Antwerpen, BE)
Monoheidi (Aken, D)
The Zoo (Hasselt, BE)
Muziekodroom (Hasselt, BE)
Storm (Utrecht)
Cordes (Den Bosch)
No7 (Tilburg)
RAI (Amsterdam)
Extrema Outdoor (Aquabest)
Virus Festival (Eindhoven)
Simple Festival (Eindhoven)


24-06-2019
Mon
20:05:17